1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler oldu

Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hisse devrine ilişkin süreçleri tamamlanan Unico Sigorta’da Yönetim Kurulu Başkanı Jan Nahum oldu. Ayrıca Yönetim Kurulu Muharras Üyesi Ender Güzeler Unico Sigorta Genel Müdürlüğüne atandı.

Unico Sigorta’da, şirketin stratejik hedefleri doğrultusunda üst yönetim kadrosunda önemli değişiklikler gerçekleştirildi. Şirketin hakim hissedarı konumuna geçen Jan Nahum’un Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendiği Unico Sigorta’da, 2021 yılı Aralık ayından bu yana Yönetim Kurulu Muharras Üyesi olarak görev yapan Ender Güzeler Genel Müdür oldu. Güzeler, Unico Sigorta Yönetim Kurulu’ndaki mevcut görevine de devam edecek. Genel Müdür Vekili olarak görev yapan Emine Talay Turan ise Unico Sigorta Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarına devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Business World Global ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.