Kiev’de bir şubesi bulunan, Amerika, İngiltere, Dubai ve Azerbaycan gibi ülkelerde ciddi franchise teklifleri olan Tike, bu yaz sezonunda Bodrum’da da Bitez Tike’yi de hizmete geçiriyor.
1998 yılında Levent’teki ilk şubesiyle restoran sektörüne adım atan Tike Restoran’ları insanların sokak lezzetleri kültüründen uzak, fine dining bir restoran gibi geldikleri ilk kebapçı konseptlerinden biri olarak biliniyor.
Suadiye Tike’nin kurucusu olan genç girişimci Sabri Toros; “Şu an Tike şubeleri arasında en genç girişimci benim. Bu yenilenme ve gençleşme serüveni de Suadiye Tike ile başlamış oldu. Z kuşağının farkında olmamak mümkün değil ileri de dünyayı yönetecek ciddi zeki, yemeyi içmeyi bilen, yemek kültürü olan bir nesil geliyor. Onlara ulaşmak ve kendimizi hep ulaşılabilir kılmak zorundayız. İletişim stratejimizde bir gençleşmeye gidiyoruz, çünkü dijitalin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Yaz ayları için bazı şubelerimizde canlı müzik ve Dj performanslarımız olacak. Menümüz ve servisimiz zaten standart. Yıllardır bizi Tike yapan şey de bu” şeklinde konuştu.